Brain Game
Copenhagen

DANSK ENGLISH

Brain Game
Nicosia

EΛΛΗΝΙΚΑ ENGLISH

Brain Game
Dubai

ARABIC ENGLISH

POLTERABEND

Polterabend events hos Brain Game

Det har været meget populært blandt polterabend events, at tage et smut forbi Brain Game. Dette har været en god oplevelse for den kommende brud eller gom, da det har givet dagens festligheder et uventet tvist.

Hos Brain Game CPH kan i opleve live escape rum, og arbejde sammen for at komme ud. Hvis i er 7 spillere eller derover kan i dele jer i flere hold, og spille mod hinanden. Dette tilføjer et spændende konkurrence aspekt til dagens lange liste af aktiviteter.

Brain Game CPH er et sjovt og alternativ indslag blandt de mange aktiviteter, som er en traditionel del af ens polterabend. Mange af vores tidligere selskaber har nydt, at udfordre den kommende brud/gom til at bruge hjernen, og slippe ud af vores escape rum inden de 60 minutter.

Der er mulighed for, at blive på vores faciliteter enten før eller efter spillet og nyde noget drikkelse og lette snacks inden man skal videre med dagens narrestreger.

FAQ:

Hvordan kan vi arrangere et polterabend event?

For at arrangere et polterabend event skal du udfylde den tilhørende formular nedenfor. Når du har udfyldt formularen, kontakter vi dig med en bekræftelse og yderligere information.

Det er ikke noget problem, hvis jeres arbejdstider ikke passer til vores reservationstider. Kontakt os for at arrangere eventet, der passer jer og som er udenfor de normale reservationstider.

Hvem kan deltage i eventet?

Alle kan deltage i eventet. Det er op til jer hvem der skal være med, og hvor mange i er. Vi er også udstyret til, at mennesker med særlige behov kan deltage.

 

“Vi tænkte vores ven skulle opleve, at være låst inde inden han skal giftes! Så vi tænkte selvfølgelig et escape room var lige det han skulle opleve som del af hans polterabend! Det var en sjov måde, at skabe et lille tvist på dagens dagsorden”
Carl Lauridsen

 

Bed om polterabend med Brain Game:

 

For- og efternavn

Firmas e-mail (skal udfyldes)

Firmas telefonnummer

Din besked